Authentage .

Pareltjes! Stuk voor stuk.

Verlichting, handgemaakt met passie in België

Kwalitatieve en unieke verlichting .

Handgemaakt met passie in België. De collecties combineren duurzame en kwaliteitsvolle materialen met de nieuwste verlichtingstechnologie. Ontworpen met een authentiek karakter. Authentage staat voor pure en eerlijke designs, met net  dat tikkeltje extra.

Met veel ambacht en passie voor het metier worden de artikelen met de hand geassembleerd in de ateliers nabij Antwerpen (België).

Je favoriete ruimtes zullen op het gewenste moment baden in de juiste emotie. Laat je inspireren door authenticiteit en kies voor een verlichting uniek in haar soort.

Maatwerk .

De originele producten zijn tevens op maat aanpasbaar. Heb je een creatief idee? Laat het ons weten, dan bekijken we samen de verschillende mogelijkheden.

Maar Maison Lie kan u zeker begeleiden in de creatie van een ideaal verlichtingselement. Zo hebben we reeds zelf verschillende armaturen ontworpen en deze kwalitatief laten produceren door Authentage.

Materiaal en Afwerking .

Om de topkwaliteit van onze producten te garanderen, gebruiken we uitsluitend grondstoffen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo werken we noodzakelijk met messing. Messing is nauw verwant aan brons en heeft dezelfde positieve eigenschappen. Het materiaal is zeer resistent tegen de meest extreme weersomstandigheden en is corrosievrij. Daardoor is het uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

De standaardafwerkingen die we aanbieden zijn brons, geborsteld nikkel, chroom & gepolierd messing (goudkleurige schijn). We hebben echter ook ervaring met andere afwerkingsmethodes zoals gepolierd nikkel of geborsteld messing. Aarzel niet ons te contacteren om de mogelijkheden te kennen.

Bekijk ook onze reportage van Authentage! Of neem een kijkje hun website.

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .