Castle Stones .

Maison Lie is premium verdeler van de unieke vloeren van Castle Stones.

Castle Stones .

Geïnspireerd door de Renaissance, oude ruïnes en monumentale sferen worden deze exclusieve, handgemaakte stenen op een innovatieve wijze vervaardigd. Castle Stones laten ons de oude sferen weer herbeleven.

Castle Stones bieden enorme voordelen ten opzichte van natuursteen tegels.

  • Castle Stones zijn extreem licht van gewicht waardoor ze zeer geschikt zijn voor toepassing in (oude) appartementen en monumentale panden.
  • Castle Stones zijn gemakkelijk te hanteren bij transport, snij- en legwerk.
  • Castle Stones kunnen met de juiste voorbereiding ook worden geïnstalleerd over houten vloeren of dienen als wandbekleding.
  • Castle Stones zijn veerkrachtig waardoor ze licht meebewegen met de ondervloer.
  • Castle Stones zijn erg dun, tussen de 6 en 8 mm.

Castle Stones - Unieke vloeren .

De door Maurits Simonette ontwikkelde “Castle Stones” zijn handgemaakte replica’s van originele uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. De uit innovatieve materialen en gemalen marmer geperste tegels zijn door en door gekleurd en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen.

De basis van de Castle Stones is dezelfde als die van de grondstof steen, maar wordt op een hedendaagse nieuwe manier handmatig vervaardigd. De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Castle Stones zijn geschikt voor vochtige ruimtes (spa-ruimtes, badkamers, etc.).

Ze zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te reinigen en onderhouden. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek. In 2006 legde Maurits zijn eerste vloer in een wellness met veel succes. Deze mensen kent hij nog steeds en zijn nog altijd zeer tevreden over hun vloer.

Ruime keuze in modellen en kleuren .

De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek.

De basis van de Castle Stones is dezelfde als die van de grondstof steen, maar wordt op een hedendaagse nieuwe manier handmatig vervaardigd. Ze zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te reinigen en onderhouden. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek.

De Castle Stones vloeren zijn leverbaar in 10 modellen: Dallen, Dallen Paris, Loft, Bricks, Big Bricks, Oak Bricks, French Bricks, Cobble Stones, Terra Stones en Versailles en elk in elf kleurencombinaties.

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .