Showrooms .

Showroom Brasschaat .

Afbeelding1

In deze showroom kan je genieten van meer dan 800m² interieurplezier. Kaarsen, lounge zetels, vazen, tafels, kasten, stoelen, zetels, verlichting,.. alles vind je hier terug om van uw huis een thuis te maken!

Je kan er ook genieten van een ruim aanbod van tuinmeubelen. Tafels, stoelen, bartafels, lounge sets en decoratieobjecten.. steeds tijdloos en hoogkwalitatief.

Onze adviseurs staan steeds voor je klaar tijdens onze openingsuren of op afspraak. Spring dus gerust even binnen en laat je verrassen.

Showroom Het Koetshuis . (op afspraak)

Showroom koetshuis

Op zoek naar de ultieme finishing touch voor uw interieur of exterieur?
Of een totaalproject in het verschiet voor uw residentiële of zakelijke pand?

Onze showroom Het Koetshuis bevindt zich in het historische koetshuis Starrenhof: een plek die Nathalies passie voor inrichting ademt.

Dompel u onder in de sobere woonsfeer met een doorleefde ziel. En ontdek er machtig mooie materialen, (klein)meubelen, schrijnwerk, verlichting, speciale verftechnieken, smeedijzeren ramen en veel meer.

Ideaal om u te laten begeleiden wanneer u een project heeft. Nathalie zal je met haar expertise begeleiden om ook jouw project uniek te maken. Een bezoek aan deze showroom is steeds op afspraak.

Private shopping ?

Het juiste interieur advies vraagt tijd. Welke stof is de juiste? Welke zetelopstellingen zijn beschikbaar? Welke kleuren te kiezen?

Of wenst u meer informatie over een unieke keuken op maat, stalen deuren, kleuradvies,…?

Reserveer uw private shopping moment zodat u in alle rust kan kiezen.

Impressies .