Paju Design .

Maison Lie is verdeler van Paju Design: Kaarsen en outdoor accessoires.

Wie is Paju Design ?

PAJU Design is hét hedendaagse Belgische merk dat je helpt bij het creëren van originele en stijlvolle binnen- en buitenruimtes.

Geïnspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, draagt het merk bij tot een frisse en nieuwe look van jouw buitenruimte.

Genieten het hele jaar door .

PAju Design omarmt het buitenleven als een verlengstuk van uw persoonlijke leefruimte en biedt een frisse nieuwe kijk op uw levensstijl buitenshuis.

U vindt in onze showroom prachtige producten die een opvallende en tijdloze uitstraling combineren. Samen met kwaliteitsmaterialen en afwerkingen leveren wij de “wow-factor” die uw gasten zullen bewonderen wanneer zij uw huis binnenkomen.

Paju Design collectie .

Paju design staat in eertste plaats voor kwalitatieve binnenkaarsen en buitenkaarsen. Maar we kunnen u ook helpen met hun diffusers en hun buitentapijten.

PAJU binnenkaarsen zijn verfijnde, kwalitatieve kaarsen gemaakt van zuivere, hoogwaardige was. Onze binnenkaarsen worden in België gevuld met traditioneel gegoten zwarte wax. In combinatie met houten lonten, die knisperen als ze branden, of met hoogwaardige katoenen lonten, zorgen ze voor een geweldige sfeer in ieder huis. De combinatie van de lonten en de wax garandeert een gelijkmatige branding over het gehele oppervlak. al onze kaarsen worden geleverd in een originele milieuvriendelijke verpakking.

Wist je dat je door de inrichting van jouw woning, een eigen persoonlijke en stijlvolle sfeer creëert? Deze unieke geuren dragen hier graag in bij, en geven jouw huis een geur en sfeer naar keuze.

 

De potten van de Paju buitenkaarsen zijn gemaakt van duurzame materialen, terwijl de pure wax is gemaakt van zwarte paraffine. PAJU is een exclusieve toevoeging voor uw buitenmeubelset, handgemaakt om een betoverende en ontspannen sfeer te creëren. Door te kiezen voor PAJU-producten creëert u een warm en huiselijk gevoel in uw buitenruimtes en nodigt u uw gasten uit om samen te gaan zitten en te genieten van momenten. Kunt u iets beters bedenken dan warme zomeravonden met uw vrienden en familie in de open lucht doorbrengen? Geniet van uw tuin en terras met hun prachtige designs.

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .