Verellen .

Passie voor design!

Waarvoor staat Verellen .

Het verhaal van Verellen leest als een modern sprookje. Twee gepassioneerde mensen, beiden met een grote liefde voor zetelstoffering, stoffen en design, beproeven hun geluk in de VS en maken er hun dromen waar. Dankzij hun Belgisch/Europese visie op esthetiek, gecombineerd met Amerikaanse knowhow en een grote aandacht voor zitcomfort maken ze een verschil. Ondertussen werd Verellen terug naar België gebracht met een hoofdvestiging in Wijnegem.

Built to last .

Verellen levert niet enkel puik maatwerk, maar biedt klanten ook verschillende opties wat afwerking betreft. Stiksels, de kleur van de stikseldraad, nagelhoofdjes, sierkussens, details in de stoffen … de klant denkt mee en kiest zijn eigen, unieke zetel. Het is een aanpak die werkt.

Verellen maakt ook gebruik van een 150 jaar oude techniek waarbij het comfort sterk wordt verbeterd en zorgt voor minder inzakken van de zetels.

Ruime keuze materialen .

Verellen gaat voor rechttoe rechtaan. Wat Verellen echt uniek maakt, is de focus op comfort. Uiteindelijk is het de manier waarop je in een ontwerp zit die maakt dat je er verliefd op wordt. Zij durven te beweren dat zij de meest comfortabele meubelstukken maken die er zijn. De zoektocht naar ongecompliceerde verfijning wordt verrijkt door de stoffencollectie van Verellen. Een mooi patroon of een zachte textuur – de stoffen spreken voor zich en vormen de finishing touch van het onzichtbare eronder.

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .