Loungesets .

Kwalitatieve luxe loungesets .

Breng het comfort van uw woonkamer naar de tuin en geniet optimaal van het zomergevoel. Wenst u zich helemaal te ontspannen? Dan kan een lounge set niet ontbreken. In onze showroom vindt u een uitgebreide keuze aan kwalitatieve lounge sets. Kom gerust langs om inspiratie om te doen of neem een kijkje in onze webshop.

Genieten het hele jaar door .

Bij Maison Lie kan u terecht voor kwalitatieve loungesets. Zodoende kan u genieten in alle luxe het hele jaar door. Onze luxe en kwalitatieve loungesets zorgen er voor dat u jarenlang het maximum kan halen uit de zachte dagen van het jaar.

Of het nu gaat over een hoek loungeset, een loungeset met losse elementen of een combinatie van verschillende loungezetels, er is bij ons voor elk wat wils te vinden. En onthou ook dat Maison Lie staat voor service! Heeft u een speciale wens? Of u heeft niet de loungeset gevonden die u zocht? Dan gaan wij voor u op zoek naar de ideale loungeset. Dat is één van de specialiteiten van interierdesigner Nathalie De Keulenaer.

Loungesets voor ieder wat wils .

Loungesets moeten er niet enkel goed uitzien, ze moeten ook voldoend aan uw wensen. Heeft u graag een loungeset die snel droog is na een regenbui? Kies dan een loungeset met Dry foam kussens. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken.

Ook bieden we de loungesets aan in diverse materialen. Een ruime keuze aan verschillende stoffen met prachtige patronen die uw loungeset de exclusieve uitstraling geven die u zocht. Lekker loungen in uw luxe lounge set!

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .