Tuintafels .

Kwalitatieve luxe tuintafels .

Op het terras, het balkon of in de tuin, een tuintafel brengt familie en vrienden samen om te genieten van een prachtig outdoor seizoen. Het is dus een niet te missen onderdeel.  Maison Lie biedt luxe tuintafels aan van hoogwaardige kwaliteit zodat u nog langer kan genieten van de warme dagen. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor de bijpassende tuinstoel.

Tuintafels in alle vormen en maten .

Tuintafels zijn er in alle maten en vormen. Wij begeleiden u met plezier om de tuintafel te vinden die het beste bij u past en tot zijn recht komt in de ruimte die u voor ogen heeft. In allerlei afmetingen vindt u bij ons kwalitatieve:

  • Tuintafels
  • Bartafels
  • Hoge aperitieftafels
  • Salontafels
  • Bijzettafels

Maar naast de afmeting is ook de vorm van uw tuintafel belangrijk. Heeft u al eens gedacht aan een vierkante tuintafel? Of een ronde tuintafel? Of verkiest u liever een klassiek rechthoekige tuintafel? Alle mogelijkheden zijn bij ons terug te vinden.

Tuintafel onderhoud .

Kwaliteit staat bij ons steeds op de eerste plaats. Zo bent u verzekerd dat u jarenlang kan genieten van uw tuintafel. Net zoals van de bijhorende kwalitatieve stoelen. Al onze tuintafels zijn onderhoudsvriendelijk en uiteraard kan u bij ons ook terecht voor de passende onderhoudsproducten voor uw tuintafel.

Neem snel een kijkje in onze webshop of spring even binnen in onze showroom om ons aanbod te bekijken. En weet ook dat wij u ook voor u op zoek kunnen gaan indien u specifieke wensen heeft voor uw tuintafel. Dat is namelijk de specialiteit van interieurdesigner Nathalie De Keulenaer

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .