Ligbedden .

Kwalitatieve luxe ligbedden .

Heerlijk genieten op een ligbed van een goed boek of zalig liggend luisteren naar je favoriete muziek? Geen probleem! Bij ons zal je zeker je favoriete ligbed. Al onze ligbedden zijn luxueus en van hoge kwaliteit zodat je jarenlang kan genieten van je ligbed.

In onze showroom vindt u een uitgebreide keuze aan kwalitatieve ligbedden. Kom gerust langs om inspiratie om te doen of neem een kijkje in onze webshop.

Genieten het hele jaar door .

Op zoek naar een verstelbaar ligbed? Of eerder een ligbed waarbij u zich goed legt adhv een kussen? Maison Lie heeft verschillende type ligbedden in voorraad. Al de types hebben het volgende gemeen: luxueus, kwalitatief, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te verplaatsen.

Wij bieden ook een uitgebreid gamma aan van verschillende stoffen en patronen. Ook quick dry foam kussens kunnen we aanbieden. Een plotse regenbui? Dan is uw ligbed zo terug droog. Heeft u een speciale wens? Dan gaan wij voor u op zoek naar het ideale ligbed. Dat is één van de specialiteiten van interieurdesigner Nathalie De Keulenaer.

Ligbed accessoires .

Brandt de zon net iets te hard? Of komt u net tot rust in de zon met een drankje? Dan kan u bij ons ook terecht voor de nodige ligbed accessoires. Een kwalitatieve parasol om schaduw te creëren, of een bijzettafel voor uw drankje.. Allemaal geen probleem.

We zorgen er voor dat alles perfect samen gaat met uw ligbed en dat uw ligbed de eye catcher wordt in uw tuin of op uw terras.

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .