Totaalprojecten .

Plannen om te bouwen of verbouwen? Uw huis of kantoor een make-over of upgrade geven? Bij Maison Lie stropen we onze mouwen al op: totaalprojecten zijn ons op het lijf geschreven.

Inspiratie .

Van inspiratie bieden en adviseren tot uw gedroomde interieurproject uittekenen en piekfijn realiseren. Inclusief kleine of grote structurele ingrepen, verlichting en raambekleding, meubilair en decoratie, noem maar op.

Uw project, ons vak .

Waarom voor ons kiezen? Omdat wij alles in huis hebben om uw project in goede banen te leiden. Een tomeloze passie voor inrichten. Kennis van zaken en jarenlange ervaring. Een luisterend oor om al uw wensen te vertalen. De beste vakmensen om maatwerk te realiseren. En dat alles met een intensieve begeleiding zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren.

Raakvlakken en vertrouwen .

Op Maison Lie kunt u bouwen én vertrouwen. Onze kennismaking start met een babbel bij een kop koffie of thee. Zo vertelt u ons in alle rust over uw wensen en stijlvoorkeuren.

 

Zodra we op dezelfde golflengte zitten, gaan we aan de slag met moodboards en andere inspirerende ‘hulpjes’ om de sfeer te bepalen. Gaan we samen voor een totaalproject? Dan volgen, waar nodig, gedetailleerde plannen en een projectbegeleiding volgens het boekje.

Op maat van uw leven .

Onze missie: love how you live! Een warm en gezellig nest waarin pure materialen de boventoon voeren. Een cocon waarin het fijn wonen, leven, spelen, genieten, dromen, koken,… thuiskomen is.

Uw huis is geen showroom, maar een plek om te leven zoals u dat wil. Daarom houden we optimaal rekening met uw levensstijl en praktische eisen. Zo verzoenen we functie, comfort en gebruiksgemak met esthetiek.

Overtuigd van onze meerwaarde? Wij popelen om u van dienst te zijn. Maak alvast uw vrijblijvende afspraak: bel 0478 545 019 of mail: nathalie@maisonlie.be.

Impressies .