Gommaire .

Maison Lie is hoofdverdeler van Gommaire voor indoor, outdoor en decoratie.

In onze showroom kan u een uitgebreid gamma terugvinden!

Waarvoor staat Gommaire .

Gommaire is een Belgisch merk, opgericht in januari 2015 en ontstaan uit een fusie van ideëen en jaren ervaring van Gommaire Cleybergh, Bert Verelst en Laurent De Greef.

Gommaire staat voor een tijdloze collectie van in- en outdoor meubels, aangevuld met een uitgebreide collectie decoratie items. Allemaal overgoten met een organisch accent dat wordt doorgetrokken in alle aspecten van het merk.

De collectie wordt bijna volledig gecreëerd en ontwikkeld door Gommaire, Bert en Laurent.

Gommaire Organic Living .

Gommaire volgt niet het klassieke patroon van nieuwe collecties. Het merk staat voor tijdloze, eigentijdse klassiekers die trends overstijgen.

“Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Daarom kiezen we ervoor om niet de klassieke seizoenen, collecties en trends te volgen maar blijven we trouw aan ons eigen pad en onze eigen manier van werken. “,” aldus Bert, een van de drie oprichters van Gommaire.

Gommaire collectie .

Twee keer per jaar breidt Gommaire de collectie uit. Niet alleen met meubelen, maar ook de collectie manden, glaswerk en terracotta worden uitgebreid met nieuwe stuks.

Gommaire blijft voor de uitvoering van de uitbreiding trouw aan de kwaliteitsvolle materialen en handgemaakte afwerking van nationale en internationale partners: teak en rotan uit Indonesië, glaswerk uit Polen, geglazuurd terracotta uit Marokko en stoffen uit België.

[product_categories orderby=”” order=”ASC” columns=”4″ ids=”119″]

Impressies .