Opendeurdagen .

Van 25 t.e.m. 27 november openen wij de deuren van onze beide showrooms. Geniet van 10% korting en talloze andere promoties.

Wat en wanneer .

800 m² decoratie, unieke objecten, verlichting , (klein)meubelen, inspiratie en nog zo veel meer!

We heten u welkom in onze showroom “Het Koetshuis” en “De Kapel” op het domein van kasteel Starrenhof te Kapellen. Ontdek onze grote indoor- en outdoorcollectie en profiteer van 10% korting en talloze andere promoties!

  • VRIJDAG: 25/11 van 12u tot 19u
  • ZATERDAG: 26/11 van 11u tot 18u
  • ZONDAG: 27/11 van 12u tot 17u

Bekijk hier onze folder!

Het Koetshuis .

Onze showroom “Het Koetshuis” bevindt zich in het historische koetshuis Starrenhof: een plek die Nathalies passie voor inrichting ademt.

Dompel u onder in de sobere woonsfeer met een doorleefde ziel. En ontdek er machtig mooie materialen, (klein)meubelen, schrijnwerk, verlichting, speciale verftechnieken, smeedijzeren ramen en veel meer.

Ideaal om u te laten begeleiden wanneer u een project heeft.

De Kapel .

In de showroom “De Kapel” kan u genieten van meer dan 600m² interieur- en exterieurplezier. Kaarsen, glaswerk, spiegels, stoelen, tafels, kasten, zetels, verlichting, plaids,… alles vindt u hier terug om van uw huis een thuis te maken!

U kan er ook genieten van een ruim aanbod van tuinmeubelen. Tafels, stoelen, bartafels, loungesets en decoratieobjecten,… steeds tijdloos en hoogkwalitatief.

Impressies .